Nasıl Destek Oluyoruz?

Çalışmalarımızın Odağı

Sosyal Destek

Yuva Vakfı sektöründe liderdir ve yerel ihtiyaçlarla önceliklere yanıt verir. Sosyal Destek programımız sayesinde en çok ihtiyacı olanlar için bir destek platformu sunuyoruz. Bize katkıda bulunarak daha parlak bir geleceğin parçası olun.

Gönüllülük

O kadar çok sorun var ki tek bir program belirli bir fark yaratamaz diye mi düşünüyorsunuz? Gönüllülük girişimimiz Yuva Vakfı topluluğuna başarılı bir şekilde hizmet etmek ve sayısız yaşamı iyileştirmek için ne kadar güçlü bir araç olduğunu kanıtladı.

Yerel Halkı Güçlendirme

En uzun soluklu girişimimiz olan Yerel Halkı Güçlendirme programı, gerçek değişim yaratmanın sadece mümkün değil aynı zamanda hayati olduğu fikrine dayanıyor. Kendi bölgesindeki en etkili Hayır Vakfı olan Yuva Vakfı için Yerel Halkı Güçlendirme programı büyük bir onur kaynağı.